Корпоративни лого адвокатске канцеларије Живковић

Адвокатска канцеларија г. Ненада Живковића из Панчева је изразила жељу да им г. Небојша Дикић изради корпоративни лого. На основу јасних упутстава и после пар договора креиран је лого, који се може подвести под хералдички беџ те га зато сврставам у категорију националне хералдике.
Беџ обухвата све потребне хералдичке елементе и дели га само један корак да се претвори у грб што ће се временом и десити.
Беџ инкорпорира елементе старе српске религије, хришћанства, најзначајнијег српског средњевековног правног акта, римског права и народне мудрости.

Адвокатска канцеларија г. Живковића је једна од првих, ако не и прва у Србији која има исправан и оригиналан корпоративни лого (беџ) и на путу је да добије и грб.


Осврнуо бих се на пар детаља из биографије г. Живковића.
Господин Ненад Живковић је рођен 1981. године у Панчеву где је завршио основну школу и гимназију „Урош Предић“. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Београду, а прва професионална практична знања је стекао у Основном и Вишем суду у Панчеву. Оснива адвокатску канцеларију 2016. године и заступа клијенте превасходно у области привредног права, поштанских услуга и уопште грађанског права, а са тимом сарадника адвоката покрива готово све области права.

Адвокатској канцеларији г. Живковића желим пуно успеха и да још дуго постоји истичући беџ који сам израдио.